I veckan gjorde jag en fantastisk och enkel vegetarisk rätt. Jag hitta den i senaste Allt om Mat. Aubergine är ju bara så gott och så tillsammans med lite vitlök, örter och en grönsaksröra till så blev den helt perfekt
Krämig kycklinggryta. Krämig kycklinggryta med smak av gul curry♥. Du behöver4 portioner4 kycklingfiléerOlivolja1 vitlöksklyftaKrydda gul curryÖrtsalt och svartpeppar1/2 kruka färsk timjan2 dl grädde1/2 dl rödvin4 portioner pastaSalladGör såhärSkär kycklingfiléerna i skivor
1. Sätt ugnen på 175 grader. Skala och koka potatisen. 2. Fiskbiffar. Ta bort ev ben ur fisken, lägg den i en matberedare tillsammans med ägg, grädde, persilja, citronsaft, salt och svartpeppar
Servera den frasiga fiskbiffen nystekt. 4 portioner. 600 g sejfilé, skär i små bitar 1 kg mjölig potatis, skala och koka 1 kruka dill 1 dl + 1 dl vispgrädde 1 msk smör 3 dl mjölk 250 g frysta gröna ärtor ströbröd eller pancos salt & peppar SALLAD
Hallå,. Nu har ju Viktväktarna ändrat sitt program till "SmartPoints", så gamla recept är beräknade med det gamla systemet medan de nya jag bloggar beräknas enligt nya systemet, SmartPoints
Det blir ganske romslige porsjoner, særlig hvis det er barn rundt bordet. Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum
Rör gärna ihop en sås på valfri bas (crème fraiche, majonnäs, gräddfil eller yoghurt) och bland med pressad vitlök, skal och saft från en lime, salt och peppar