Lägg nachos på en ugnsfast tallrik. Lägg på köttfärs som du stekt och smaksatt med tacokrydda. Toppa med riven ost och gratinera i ugnen (225 grader) i 5-10 minuter eller tills osten smält
Ingredienser Portioner. 4 ca 500 g nötfärs 1 msk olja 1 påse tacokrydda (à 40 g) 2 dl vatten 340 g majskorn 600 g Chunky Salsa 320 g tortillabröd 100 g riven ost Sallad 1/2 isbergssallad 1 msk vitvinsvinäger 1 msk olja salt och peppar Till servering 1/2 gurka 1 1/2 dl gräddfil Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
1) Sätt ugnen på 100 grader. 2) Rör ihop alla ingredienser noga så att alla kryddor blandas. 3) Baka ihop till en jämn rulle något mindre än köttfärslimpa, utan håligheter
Jag har kommit på ett sånt otroligt gott sätt att äta nachos – i gjutjärnspanna. Jag älskar nämligen nachos och jag beställer ofta det ute på restaurang om dom har det
God morgon. Soppa fick ni som inspiration igår så idag bjuder jag på ett smarrigt tillbehör till det. V får alltid mjuka tortillabröd över när vi äter tacos så då passar ju det här att göra