Under en tid nu har jag sett många som delat ett inlägg om Bacon/Taco paj, som man tillagar i ugnen. Gott ser det ut att vara, bacon, taco och ost - vad kan gå fel
Det sägs att taco är den vanligaste fredagsmaten men det var väl inte så länge sedan (jag tror det var Kronfågel) som körde sin reklam på torsdag äts det ärtsoppa på lördag är det fest
TACOTÅRTA. Då fick det bli en tacotårta, och ni anar inte så gott detta va. Vad ni vill men de är verkligen lika enkelt som att äta vanlig tacos eller tacopaj
Rester från fredagsmysets tacomiddagar går alltid att få fram nya skapelser av. Varma mackor med färs och riven ost, salladsmixer med såserna och även till kött, tillbehör eller som här – till en tacotårta
V får alltid mjuka tortillabröd över när vi äter tacos så då passar ju det här att göra. God morgon. Soppa fick ni som inspiration igår så idag bjuder jag på ett smarrigt tillbehör till det
Hade en fin vän över på besök häromdagen och bjöd då på denna goda tacopaj. Faktiskt första gången som jag lagar och äter tacopaj och jag blev riktigt imponerad
Fräs färsen klar, krydda med tacokrydda (späd ev. Pajfyllning och topping1 gul lök600 g nötfärs1-2 tacokryddpåsar (beroende på hur kryddigt man vill ha det)0,5 pkt krossade tomater3 st tomater2,5 dl creme fraiche2 dl riven ostFinhacka löken, stek den mjuk
Här kommer ett tips till fredagens fredagsmys (då typ alla svenskar äter någon form av tacos). Ni kanske ska ha gäster över och då är det perfekt att bjuda på denna supersmarriga tacopaj
Till ca 3-4 vuxnaca 500 g köttfärs1 påse tacokrydda eller 2 msk Alpnaering tacokrydda2,5 dl grädde 1/2 flaska Santa Maria smooth salsariven ost ca 2 dl5 TortillabrödFräs och hacka köttfärsen i en stekpanna. 1 påse tacokrydda