Idag åt vi entrecôte (min helg) och ugnsgrönsaker. Till det gjorde jag en god röra av 2 dl avrunnen naturell yoghurt, 2 ,5 dl ajvar relish, 2 msk majonnäs, salt och peppar
Hoppas ni hittills har haft en riktigt trevlig påskhelg. Här har vi haft det kanonbra. Det har varit lugnt och skönt och vi har bara tagit dagen som den kommer
Alltså när vårsolens strålar sträcker sig in i köket blir man ju riktigt lycklig. Eller hur. Allt blir sååå synligt genom dom väldigt välputsade fönsterna och inte ett dammkorn syns på lister eller ens några kaffefläckar på de vita skåpsluckorna, näeeedå…
Ja, om ni såg Tinás sommarkök förra veckan när hon gjorde hamburgare så blev ni kanske precis som jag sugen på att testa hennes hamburgerdressing gjord på grönmögelost och creme fraiche
Ibland är det enkla bäst, som idag. Efter veckans storhandling bestämde vi oss för att göra lite bakad potatis med en baconröra till som jag hittade på Min goda sida
Godmorgon gott folk. Här är man uppe före tuppen. Jag ska operera min tumme i Umeå idag klockan 9, så strax kommer min chaufför Cicci och ska hämta upp mig
Fredag och äntligen helg. En skön känsla då alla är hemma och lediga tillsammans och som alltid är fredagarna lite extra kvällslata, lite som att pysa ut luften på en badboll som studsat runt hela veckan
Soltorkade tomater creme, hemmagjord majjo, creme fraiche, vitlökoch färsk krusig persilja. I helgen till den grillade kycklingen och fläskfilèn åt vi en jättegod sås