Tillagning. Melonsallad. 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Koka ditt gryn enligt anvisning på förpackningen. Sila sedan av vattnet och spola kallt i ett durkslag
Bryn älgköttet i matfett i en gjutjärnsgryta. Tillsätt Milda Mat blandat med mjöl och mesost. Rensa kantarellerna och fräs dem i matfett tills de är gyllenbruna
Penne med balsamico & mozzarella – pastarör med enkel tomatsås, parmesan, mozzarella sprinklad med vit balsamvinäger samt med ett par droppar Crema di Balsamico och ett par färska basilikablad
Börja med att tärna 2 sötpotatis. och koka upp i saltat vatten. Hacka 1/2 purjolök, 1 cm ingefära, 1 vitlöksklyfta och värm upp i en wook panna med lite olja
Gott helgmys eller som plockmat på en buffé. Smarriga räkor med underbara smaker. Jag serverar mina räkor med aioli, varma baguetter och spansk potatisomelett (tortilla espanola)
Skär laxen i lagom stora bitar och lägg dem i matberedaren tillsammans med ägg och basilika. Jag älskar grönsaker i alla former och föredrar det hellre framför pasta, ris och potatis
Hej. Detta receptet är en gammal favorit som jag gärna plocka fram under hösten. Grytor av alla dess former är någonting som går varmt på spisen denna årstiden