Middag idag. Nyttiga små köttfärspiroger. Brukar göra piroger med färdig pizzadeg från ICA. Men dessa, med hemmagjord deg, blir så mycket godare och nyttigare
För det mesta känner jag att det ger mig så pass lite (alltså jag tycker egentligen inte att kakan är så god att det väger upp dess innehåll) men ibland när det är något som är jäkligt gott och mindre nyttigt så äter jag det ändå, för att jag känner att det ger mig något helt enkelt
Gott som godis - nyttigt som 17. Så här sista dagen på 2014 vill jag ge er ett recept jag hittade på för ett par månader sen och som har räddat många stressiga dagar när jag inte har haft/tagit mig tid till att äta ordentligt
Blanda alla ingredienser till en gröt. Dela sedan upp den i två bakpappersklädda långformar och grädda i nedre delen av ugnen på 150 grader i ca 2 timmar
Numera blir det nämligen vanligare och vanligare att folk äter "för nyttigt", vilket i sin enkelhet betyder att de bara äter näringstäta/energisnåla livsmedel vilket kan bidra till att de inte får i sig tillräckligt med energi även om livsmedlena i sig är nyttiga på alla sett och vis
Två dagars hemma med sjuka barn, eller rättare sagt det är Carl som är sjuk men att lämna Leo till dagis när man varit vaken hela natten med en hostande febrig pojke är som att bestiga ett högt berg på morgonen
En lisa för själen är det också att äta nyttigt bröd. Ett av mina favoritbröd, och som jag får äta upp helt själv, för det är bara jag som tycker om så här nyttigt bröd, ska ni nu få receptet på
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Det kanske är möjligt att du fortfarande har några egna eftersläntrande jordgubbar eller hallon i din täppa, men annars är nog bärsäsongen obönhörligen slut för den här gången
Fars dag idag. Grattis alla pappor. Sambon firades med kaffe på sängen och teckning från barnen. -) Vi lyxade till det lite och gjorde en god lunch, mer om den senare och till fikat blev det en god och nyttigare chokladkaka med avocado
Som bekant är kladdkaka mitt favoritbakverk och därför har jag försökt göra en lite nyttigare version så att man kunde äta sådan (ännu) oftare, eller hur