För att baka glutenfritt krävs att du följer färdiga recept väldigt noggrant. min familj förstod inte ens att det var ett glutenfritt bröd när de provsmakade
Att använda majsmjöl gör brödet glutenfritt och kan därför ätas av alla. Glutenfritt knäckebröd med frön och majsmjöl 1 plåt. Bröd, Frön, Glutenfritt, Hårt Bröd, Knäckebröd, Majsmjöl 2 dl majsmjöl
Idag bakar jag utan gluten inför nästa helgs födelsedagsfika. Bland annat har jag bakat kanelbullar. En liten, liten tendens till att vara "gummiaktiga", om man vet om att de är bakade utan gluten, men smakar precis som vanliga kanelbullar
Här kommer ytterligare ett favoritrecept ur boken Laga glutenfritt. Nudlarna man använder är ofta glutenfria utan att de är märkta med symbolen för glutenfritt och finns i stället på hyllan för asiatiska råvaror i affären