1. Ta ut och tina laxen. 2. Potatis. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. 3. Citrongräddsås. Koka upp grädde, fiskfond och timjan i en liten kastrull och låt det sjuda ca 5 min
Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot i bitar, ska-lad rotselleri i bitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta eller tryckkokare
Lägg laxen med skinnsidan ner på en plåt med bakplåtspapper eller i en ugnsform. Blanda olja, citronsaft, salt och peppar och pensla laxen med blandningen
Det här inlägget är i samarbete med mat. se. Just som jag trodde att vi klarat oss undan vabruaris förbannelse så slog den till på stort sista dagarna av månaden
Skala stjälken på broccolin och dela dom på längden i 4 bitar vardera. Stek dom på medelhög temperatur i olivolja några minuter på hög temperatur till fin färg och tills de är mjuka med ett bra tuggmotstånd
Skala och hacka löken. Skala och dela moroten i grova bitar. Värm en stor stekgryta eller bryn köttet i en stekpanna och lägg över i en större gryta att koka köttet i