Förbered under tiden kycklingen kokar de tillbehör du vill ha. När kycklingen kokat klart är det dags att börja med persiljesåsen och du kan också koka upp vatten med lite salt i till morötterna och blomkålen
Hur som haver så blev det en alla tiders god kycklingsoppa ändå, Håkan drog i mer chili i sin soppskål och Anki skvätte mer limesaft i sin - allt i vanlig ordning med andra ord
Servera kycklingsoppan i skålar och lägg några korianderblad överst som garnering. Tillsätt kyckling, fisksås och palmsocker eller råsocker och låt sjuda under ständig omrörning i 5 minuter, eller tills kycklingen är genom-kokt. 400 g skinnfri kycklingfilé
- 8 dl kokosmjölk- 8 dl hönsbuljong- 1 msk riven ingefära- 5 limeblad- 1 röd chilipeppar- 3 citrongräs- 2 kycklingfiléer- 2 msk fisksås- 1-2 tsk grön curry (Jag har hittat ett jättegott märke - se bilden)- 1-2 lime - saften- 10-15 körsbärstomater- 10-15 små champinjoner eller några större som du delar i halvor eller mindre om du vill- Sockerärtor - ca ett halvt paket eller en näveAtt servera till. Strimla kycklingen, dela sockerärtorna på mitten, dela champinjonerna om det behövs, hacka salladslöken6) Lägg i kycklingen och låt det koka i ca 5 minuter7) Häll i limesaften och grön curry - smaka så det blir lagom syrligt och starkt för dig8) I med champinjoner och tomater - låt det koka upp och sedan är det klart. 2 kycklingfiléer. 6) Lägg i kycklingen och låt det koka i ca 5 minuter