Jag tycker den ska vara riktigt krämig och absolut inte flottig och smörig, stavarna ska vara handskurna och ansovisfiléerna får gärna ligga för sig själv i ett hörn
Det bästa är naturligtvis att gå till slaktaren och be om en bit benfri kotlettrad med svål. Lägg steken med svålen nedåt i en braspanna och tillsätt så mycket vatten att det täcker svålen
Tag upp köttet och torka av det. Blanda samman salt, peppar och ingefära. Torka av köttet igen och gnid in det med kryddblandningen, se till så att det kommer kryddor mellan ribborna också
Jag hoppas att ni alla hade en riktigt fantastikt mysig julafton igår och att ni sovit gott inatt. Min lilla familj och jag spenderade julafton igår hemma hos min svägerska och hennes familj tillsammans med min svärmor och hennes mamma
Men Olivia däremot älskar ris à la malta och hade önskat det till efterrätt i år. Och självklart var jag ju tvungen att fixa det till min stora älskling