En god paj där man kan hoppa över parmaskinkan för ett vegetariskt alternativ. 6 personerPajdeg3 dl vetemjöl125 g smör3-4 msk kallt vattenKör mjöl och smör till en smulig massa i matberedare
God vegetariskt paj eller utmärkt på en sommarbuffé. 10 portionerPajdeg3 dl vetemjöl125 g matfett2 msk vattenFyllning500 g squash1½ tsk salt½ purjolök2 msk matoljaSaltPeppar150 g fetaost2 ägg2 dl mjölk Blanda mjöl och matfett, tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg
Jag och Mannen "firar" inte Alla Hjärtans Dag. Det må låta trist och väldigt oromantiskt men vi försöker i stället att uppskatta varandra lite extra nu och då i stället
Alltså december månad är ett enda bakande, pysslande och godistillverkande. Julmust dricks varje dag och om jag i vanliga fall försöker att inte äta socker på vardagarna så är det ett enda sockerrus hela veckan lång just nu