soppor

soppor

  • 65 Recept
Köttfärssoppa

Köttfärssoppa

köttfärs av valfri sort (jag använder nöt). 1gul lök. 1morötter. 1selleristjälkar (kan uteslutas). 1vitlöksklyftor
Chicken ramen

Chicken ramen

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 2 st kycklinglårfilé 6 st champinjoner 1 tsk rapsolja 2 krm svartpeppar 1 klyfta(or) vitlök(ar) 7 cm purjolök(ar) 3 tsk sesamolja 1,5 msk soja 0,75 dl bladspenat , färsk 2 tsk citrongräs , torkat 1 l vatten 2 tärning(ar) hönsbuljong 150 gram nudlar , valfri sort Köp receptet
Pumpasoppa med kokos

Pumpasoppa med kokos

Skala och hacka lök, vitlök och ingefära och hacka chilin. Kärna ur pumpan och skär köttet i bitar. Fräs lök, vitlök, ingefära och chili i kokosolja i en stor kastrull på medelvärme
Klassisk löksoppa

Klassisk löksoppa

Ingredienser Portioner. 4 7 gula lökar 2 tsk socker 2 tsk torkad timjan 1 1/2 tsk torkad mejram 1/2 dl konc grönsaksfond 1/2 dl vitt vin 1 1/4 l vatten ev färsk timjan till garnering 3 msk olivolja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Tom yam goong

Tom yam goong

Ingredienser Portioner. 4 12 dl buljong (skaldjurs-, fisk- eller hönsbuljong av tärning/fond + vatten) 150 - 250 g svamp (i originalet är det thailändsk halmsvamp, men champinjoner passar lika bra) 4 schalottenlökar 2 msk finhackat citrongräs 8 - 10 limeblad (kaffirlimeblad) eller rivet skal av 1 lime (8 blad motsvarar skal av 1 lime) 4 tsk finhackad stark chilifrukt 2 - 3 skivor galangal rot (alt ingefära) 400 g skalade räkor 1 dl färskpressad limejuice 4 tsk asiatisk fisksås 4 tsk sweet chilisås Lägg till i inköpslistan
Tomatsoppa med köttfärsbiffar paleo

Tomatsoppa med köttfärsbiffar paleo

Ur min bok. “Paleo – Naturlig mat & livsstil”. Foto. Peo Quick. Inser att jag aldrig lagt ut recepetet på en av mina absoluta favoriträtter här på bloggen vilket är lite av en skandal med tanke på hur många gånger jag gjort den