Receptet räcker till ca 10 kakor. Låt kakorna vila på plåten i rumstemperatur i ca 30 minuter medan du låter ugnen värmas upp till 175 grader. Grädda kakorna i mitten av ugnen i ca 12 minuter
Havrekakor är så himla gott, dessa med dumlekola i blir extra lite godare. Eftersom det inte är nå mjöl i dessa kakor är de superenkla att göra glutenfria, byt bara ut vanligt havregryn mot glutenfritt
Minikladdkakor med seg kola av center eller plopp. Ja, så var den här, maj månads sista dag och det känns lite vemodigt även om sommarens första månad är i antågande
Här kommer ett recept på riktigt riktigt smarriga chokladkakor. Kakorna är allra godast nygräddade då de är lite sega i konsistensen och chokladbitarna fortfarande kladdiga
Grädda kakorna i ugnen i 8-12 minuter eller tills de blir krispiga på utsidan men fortfarande mjuka inuti. Låt kakorna svalna på plåtarna i ungefär 2 minuter och sedan kallna på bakgaller
Hej. Så skönt att denna måndag snart är slut, blev sen till jobbet idag på morgon dels för att jag av väldigt oklar anledning fick näsblod precis innan jag skulle gå ut genom dörren och del sen när jag väl kom iväg fastnade jag i bilköer på grund av en trafikolycka
Mintchoklad bites. Mandelbotten. Du behöver. 2 1/2 dl sötmandel. 14 dadlar. 3 msk kakao. 1 msk kokosolja. 1. Kör mandeln i en matberedare, häll sedan över det i en bunke
Ta ut och låt kakorna svalna lite innan du lägger över de på ett galler. De här goda kakorna är perfekta att ha med i väskan som mellanmål eller liknande, men såklart även hemma om man är sugen på fika eller får oväntat besök
Småkakor. 25 Sep. 06. 37. Kakor med nötcreme. 0kommentarer. Hade lite nöt crème kvar i kylen efter en tårta så jag testade att fylla en småkaka med det och det gick alldeles galant
Kakorna är lite svällda när de är klara i ugnen men sjunker ihop när de svalnar. Låt kakorna dock svalna på plåten innan du flyttar dem till ett galler, kakorna är mjuka och går lätt sönder