Ingredienser Portioner. 4 250 g kantareller eller annan svamp 1/2 riven vitlöksklyfta 3 msk smör 140 g tärnat bacon eller pancetta salt svartpeppar 4 skrivor ljust surdegsbröd 4 msk färskost 1 dl riven parmesanost 1/2 dl hackad persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Ingredienser Portioner. 4 2 burkar kantareller (à 184 g) 1 schalottenlök 1 vitlöksklyfta 2 msk smör salt och peppar 65 g babyspenat 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 4 skivor vetelevain 1 1/2 dl riven lagrad ost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Idag bjuder jag på ett gammalt tips, perfekt när man får tortillabröd över efter tacokvällen. Gott att servera till lunch eller som tillbehör till en varm soppa
Nybakat bröd yummy. Hi darlings. Allt väl. N. y. b. a. k. t. bröd är ju bara sååå mums. Yummy. Japp idag va den där lilla gnuttan med extra ork här en kort stund så då slängde jag ihop detta brödet så himla gott och enkelt
Focaccia, grundrecept. Vispa ut jästen med vatten, olivolja, honung och flingsalt i en bunke. Tillsätt lite vetemjöl i taget och arbeta samman till en deg och knåda den i cirka 5 minuter