Fisk

Fisk

  • 4 Recept
Fiskgratäng LCHF

Fiskgratäng LCHF

Skär fisken i bitar. Häll av och lägg på fiskbitarna i formen. 800 gram vit fisk, fryst eller färsk (jag använde torskfilé). 2 msk fiskfond alt. 2 fiskbuljongtärningar. 800 gram vit fisk, fryst eller färsk (jag använde torskfilé). 2 msk fiskfond alt. 2 fiskbuljongtärningar Salt och peppar
Torsk gratäng

Torsk gratäng

Lägg den tinade torsken i en form. Klicka över margarinet. Salta och peppra. Hacka dillen, skiva tomater och purjolöken
Lenas goda fiskgratäng

Lenas goda fiskgratäng

Krydda därefter fisken med kryddsaltet och citronpepparn. Hacka löken i småbitar och strö över fisken, ha därefter över tomaterna som "krossas" i handen till bitar, häll sist över spadet som blir kvar