Lunch/MiddagsTips (Eko/Billigt/Vegetariskt) Stek Bönbiffarna* gyllenbruna och servera med Råriset*, Ärtskott*/Sallad*, Tomater* och varför inte lite Harsyra & Gräslök* också EvelinasEkologiska
Ahlgrens bilar tårta - lakrits Det händer inte så mycket här på bloggen för tillfället. Jag har så mycket jag vill blogga men det blir inga bra tillfällen lediga för det Livet på gatan
Storkok och skryt Efter lite mys och fika tog Marcus och hans mamma en promenad med barnvagnen så att jag kunde laga matKimmi
Julig mjuk pepparkaka INSTRUKTIONER. Sätt ugnen på 175°. Smält smöret, häll i gräddfilen och låt svalna. Smörj och bröa en sockerkaksform, ca 1,5 liter Cervera
Daal, indisk linsgryta På indiska restaurangen i stan (ja, det finns två egentligen men jag föredrar den ena) får man alltid enormt god matVardag.nu
Vegetarisk currygryta med kokosmjölk 3 st (360 g) tomater. Hetta upp en stekpanna till mediumvärme och stek purjolöken, champinjonerna och den färska ingefäran i lite kokosolja Matklubben.nu
RECEPT: vegetarisk fransk lantgryta med färskpotatis (Cassoulet) 4 dl tomatkross. 4 msk tomatpuré. Häll på tomatkross, tomatpuré och soya och låt puttra under lock i cirka 10 minuter. 4 dl tomatkrossEmma-Lous blogg
Chili con carne När du ändå står vid spisen är mitt tips att dubbla receptet och göra storkok av det hela för att sedan frysa in till kommande dagar då du inte orkar laga mat eller t Ljuvligt god mat -