Dela sockerärterna och cocktailtomaterna och servera till kycklingen. 1 dl matlagningsgrädde. 100 g cocktailtomater. 1 dl matlagningsgrädde. 100 g cocktailtomater
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Helstekt svensk oxfilé med en grym rödvinssås, smörslungade haricoverts, potatisgratäng med västerbottensost och ett parmachips
Ketjap manis ser ut som ovan och hittas bland de asiatiska varorna i mataffären. Igår grillade vi en hel laxbit som vi penslade med en väldigt god glaze
Jag gjorde detta några timmar innan middagen stod klar på bordet, det var bra smak redan då. Smakade detta på en restaurang i Göteborg i somras, vännerna hade beställt hamburgare och fick inlagd rödlök till
Det här var gårdagens middag och den hade jag inte alls tänkt att ha på bloggen, men det blev faktiskt så gott att jag fotade min värmda matlåda idag på lunchen
Sås med smak av sommar. Sp här i Midsommartider brukar det bli en hel del av både rökt fisk och kött. Som ett gott tillbehör till dem kommer här en av mina Favoriter i Repris
En av mina fastrar brukar alltid göra den här tårtan och suck så god den är. Den är söt och smaskig och med lite syrliga jordgubbar på och en syrlig citronkräm i blir det bara helt underbart
5 dl grädde (matlagnings går bra). Till middag igår lagade vi en heeelt fantastisk god sparrissoppa. Den färska sparrisen är ju som allra bäst nu och då är det bara att passa på och handla
Igår var vi bortbjudna på middag och fick serverat en dryck gjord på rabarber. Det var något helt sjukt gott, tydligen hade de serverat den på tv i något av morgonprogrammen
häll sedan på tomaterna, fonden och kryddorna, salta & peppra efter smak. 3msk tomatpuré. 2 burkar hela tomater. Bryn köttet i en stekpanna i olja tills dom fått en fin färg, klicka på tomatpurén och bryn ytterligare 2 min. 3msk tomatpuré. 2 burkar hela tomater