Veckans bröd - Grytbröd Sättet att baka detta bröd på kallas för autolys. Receptet har jag hittat i boken "Surdegsbröd" av Martin Johansson Bengtssons Baksida
Knäckebröd Skär i rutor innan du gräddar eller bryt i bitar efter du gräddat knäckebrödet. Känn med en gaffel så att knäckebrödet har blivit hårt Lindas Goda
Bergis Smula jästen i en bunke, smält margarinet och tillsätt vatten och mjölk värm till fingervarmt och rör ut de i jästen Matklubben.nu
Grekiskt lantbröd Jag bakade de här bröden till julafton och de blev uppskattade. Det är ju faktiskt få saker smakar så gott som nybakat brödTina Fallgren
Havrebröd i Jäskorg Det senaste inom brödbak. jag har aldrig bakat så fina bröd förut. Det går även att använda brödformar, grytor, skålar och durkslag med mjölad bakduk istället för jäskorg Den Vassaste Kniven i lådan