Igår då jag hade bakdag testa jag ett nytt recept på kanelbullar. Det innehöll både kesella och sirap vilket inte är så vanligt, i alla fall inte kesella
1. Marinera kycklingen och ställ in i ugnen i cirka 30 minuter. 220 grader. 2. Skär upp och stek gul lök. 3. Skär kycklingen i fina skivor blanda kycklingen med löken, låt svalna
Fyllning 1. Kantskär brödskivorna och bred på bordsmargarin. Lägg tre brödskivor bredvid varandra. Blanda färskost, crème fraiche, gurkmix och hackad skinka, och bred på bröden
Finns det något mysigare än att äta frukost i sängen med någon du tycker om. Man går upp en halvtimme tidigare och svänger ihop lite scones, tar fram en bricka och dukar fram smör, marmelad och varmt te och sedan tar man med sig allt och kryper ner i sängen igen
Vitlöksbröd kan ju vara något utav det godaste som finns, och tänk er att lägga till lite seg och mumsig ost till det så kan ni ju tänka er hur gott det kan bli