Jens

Jens

  • 12 Recept
Kantarell­risotto

Kantarell­risotto

Portioner. 4 - + 250gKantarell1krmSalt1krmGrovmalensvartpeppar1mskSmör1stBananschalottenlök2mskSmör1,5dlRisottoris1dlTorrtvittvin3,5dlVatten0,5stGrönsaksbuljongtärning1mskFärsktimjan1dlGrädde1,5dlRivenparmesan0,5tskFlingsalt2krmGrovmalensvartpeppar25gSmör
Renskav med grädde och kantareller

Renskav med grädde och kantareller

Trodetellerej. Iblandärdetsvårtävenförmigattfinnainspirationochdetkännssomattdetinteensärvärtattställasigvidspisenommanintefårlagadendärriktigahelgmaten
Rotmos

Rotmos

1. Skalarotsakernaochskärdemibitar. 2. Kokauppvatten,läggspadellerbuljong,saltochpepparkorn. Läggikål-ochmorotsbitarna
Fläskfilégryta med messmör

Fläskfilégryta med messmör

Denhärgrytankanjagvarmtrekommenderabådetillersomälskarmessmörochtilldensomställersigmerfrågandetillpålägget