Knäckflarn Dubbla knäckflarn. ca 50 enkla, 25 dubbla. 150 g smör. 2 dl socker. 2 dl havrregryn. 2 dl vetemjöl. ½ tsk bakpulver Växelhäxans Bak & Matblogg
Polkagrischeesecake Ingredienser Portioner. 12 bitar Botten 100 g smör 200 g digestivekex Fyllning 2 dl krossade polkagrisar 3 dl vispgrädde 1 tsk vaniljsocker 3 äggvitor 3 äggulor 2 dl strösocker 200 g färskost av cream cheese-typ Topping 1 dl krossade polkagrisar 50 g vit choklad Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Bröd i långpanna Mät upp grynen, kli och smör i en bakbunke. Koka upp vattnet och häll det över blandningen. Rör om och låt svalna tills det är fingervarmt Matklubben.nu
Rulltårta med lemoncurd Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda mjöl, vaniljsocker och bakpulver och sikta ner i smeten. Vänd försiktigt ihop till en smet Hemmets Journal
Krispiga dajmhavrekakor Receptet som jag hittade hos Bakverk&Fikastunder innehöll ägg men det vill jag ju inte använda för Isaks skull så jag tog helt enkelt bort ägget och fick ändå en god kaka Få lite matro
Gullans kaka Smält smöret. Vispa ägg och socker. Blanda mjöl, siktad kakao, vaniljsocker och bakpulver. Tillsätt i äggvispet Matklubben.nu