Enchiladas fyllda med köttfärslycka Enchiladas är gott. Och kan fyllas med typ vad som helst. Dessa är fyllda med en härlig köttfärs med bland annat Philadelphiaost Stinas Mat & Prat
Enchiladas Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Strö över kryddmix och späd med vatten och krossade tomater Hemmets Journal
Enchiladas med köttfärs 8 st majstortilla. 11 st gul lök. 1400 g köttfärs. 11 tsk salt. 11 krm peppar. 11 dl vatten. 13 st tomater. 13 dl vatten Hemmets Journal
Kycklinglasagne med bacon och fetaost Tomatsås. Hacka lök och vitlök och fräs i en gryta med olja utan att det tar färg. Tillsätt tomater, buljongtärning och oregano Hemmets Journal
Tacosoppa Skala och hacka lök och vitlök. Fräs färsen smulig i en gryta med smör. Lägg i lök och vitlök och fräs lite till Hemmets Journal
Svampgratinerad kassler Skiva kasslern och lägg den som om den vore hel på ett ugnsfast fat. Ansa och skiva champinjonerna. Skala och hacka löken Hemmets Journal
Potatisbullar med rökt bog Pressa potatisen och blanda med salt, peppar, rökt bog, salladslök, ägg och äggula. Arbeta samman så att blandningen går att forma Hemmets Journal
Panerad fisk med kall dillsås Skär fisken i mindre bitar. Vänd fisken i mjöl, sedan uppvispat ägg och sist i ströbröd blandat med mandel, salt och peppar Hemmets Journal
Pastagratäng med köttfärs och mozzarella Skala och hacka lök och vitlök. Fräs i den gula löken i en gryta med olja. Tillsätt färs, vitlök och chili och stek tills köttfärsen smular sig Hemmets Journal