Bröd

Bröd

  • 9 Recept
Formfranska med vetekross och linfrö

Formfranska med vetekross och linfrö

och inte köra fast i att alltid baka samma sorts bröd. Detta bröd är gott att äta som det är, men jag föredrar att äta det rostat (kross och frön får en väldigt god, lite nötaktig, smak av att rostas)
Hönökakor – Lättbakat bröd

Hönökakor – Lättbakat bröd

Till bröd är Manitoba Cream bra som gör brödet luftigt och Rustique som gör brödet saftigt och smakrikt
Kummindoftande bröd med mandel

Kummindoftande bröd med mandel

Ta ut brödet och låt svalna på galler. 1Forma degen till ett jämnt bröd och låt jäsa till det dubbla, cirka 15 minuter. 1Snitta brödet i valfritt mönster och pensla det med vatten
Tonfiskröra

Tonfiskröra

Fyll tunnbröden med sallad och tonfiskröran. 4 tunnbröd
. Finhacka rödlöken och grovhacka­ äggen. Tvätta citronen och finri­v ­skalet