Finns det något lyxigare än att börja helgmorgonen med nybakat bröd. Jag har tidigare bakat bland annat Kesella-scones, Citron- och solrosscones och Honungsscones
Dessa härliga blåbärsmuffins är smakrika och mättande eftersom det är ett högt fiberinnehåll. Dessutom dämpar de sötsuget utan att de inte innehåller något socker
Här har jag gjort en enkel och fantastiskt god dessert där ananasen får bakas i ugnen med ett härligt krispigt och segt täcke av kokos och havregryn ovanpå
. . Vi har varit ute i skogen i några dagar, därav bristen på inlägg. Men nu kommer dom. För vi har plockat massor av både smultron och hjortron så det första jag gjorde nu när jag kom hem var att testa dem i två olika muffinssorter
Åh, åh, det kommer dofta ljuvligt i morgon när ni bakar av den här saffransostkakan. Sätt in formen i ugnen och baka tills kakan stannat, i cirka 30 minuter
Det finns en bakblogg som heter Baka sockerfritt som jag gillar mycket. Synda sunt med nyttigare paj. På den blogg hittade jag världens enklaste sockerfria och mejerifria smulpajdeg
Häromdagen såg jag en bild på något jag tyckte såg så sjukt gott ut, så jag la innehållet på minnet. Idag tog jag med mig Noah och gick till affären för att köpa lite marabou mjölkchoklad och päron
Det var meningen att jag skulle leka med tonfisk idag men jag kände helt enkelt inte för det, och har lite svårt att få inspiration när jag inte känner för det, så det fick bli en kokos & mango kaka istället
Anyways, i helgen bakades det äppelpaj. Jag bakade kakan i en liten rektangulär ugnsform med måtten 13×19 (säger förmodligen iiiiiiingenting haha- men använd en liten form alt dubbla receptet, och därmed gräddtiden)
Ni kanske har sett dessa innan. Hittat på lite olika instagramkonton och blev riktigt sugen på att testa, hade typ INGA förhoppningar men oj vad fel jag hade
Baka bullarna. Semlan, denna klassiker som de börjar sälja redan i november nuförtiden. Jag har egentligen aldrig varit speciellt förtjust i semlor, tycker de mest är torra och stabbiga och jag tror aldrig jag ätit upp en hel semla i hela mitt liv
Baka av muffinsen i ca 7-8 minuter och den stora botten i 15-17 minuter. Känns som att jag är ute i sista minuten men egentligen är det ju från och med nu som man egentligen SKA börja äta semlor