Då tycker jag ni ska baka bullar, för de hör om något advent till lika mycket som peppakakor. De klassika lussekatterna är verkligen inte fy skam, men något som faktiskt är ännu godare än saffransbullar med vanilj i
Bakade bullar igår och kände för att testa något nytt. Låt bullarna svalna på galler under bakduk. Låt bullarna jäsa under bakduk ca 20 min. Om man vill kan man pensla bullarna med uppvispat ägg innan man gräddar dem mitt i ugnen i 250°C, ca 8 min
Forma till bullar genom att kavla ut, bred på fyllning och strö över sommar frukten och rulla ihop. Lös upp jästen i lite av degvätskan (mjölk och vatten blandat) och tillsätt resten av vätskan när jästen löst sig
-) Bullarna är fyllda med smör och mandelmassa som färgats grön med karamellfärg. Efter att bullarna jäst klart lägger man på en klick vaniljkräm och sedan gräddas dom i ugnen
Pensla bullarna när de är färdigjästa. Pensla bullarna när de är färdigjästa. Grädda i mitten i ugnen i 225 grader tills bullarna känns färdiga. Grädda i mitten i ugnen i 225 grader tills bullarna känns färdiga