Blanda köttfärsen med salt och peppar och eventuellt andra kryddor. Prova dig fram till hur stor klick köttfärs du ska ta för att det ska fylla stekpannebotten efter att den är utkavlad
Stek hackade löken och stek den ihop i en tefolnpanna med den skivade champinjonerna eller valfri svamp, låt detta svalna Blanda lök, svamp med köttfärsen, keso, äggula, havrekli, dijonsenap, salt & svartpeppar
Banka ut en köttbit i taget med hjälp av en kastrull eller en kavel. Börja med att vända köttet i mjöl och doppa sedan i ägget och avsluta med att täcka köttskivan i ströbröd
Detta är troligtvis en rätt som många har ätit i olika varianter av under många år bakåt i tiden. Kassler med ananas i sås som serveras med ris till är en riktig 70-tals klassiker, men den håller än
Kombinationen kassler och ananas är en riktig barndomsklassiker (hej 80-tal. ). Jag har för mig att mamma brukade gratinera kasslerskivor med ananas och ost i ugnen som hon lagt i högar på en plåt
Köttet. Låt köttet vila en stund innan du tar bort bomullsbandet och skär upp det i skivor. Stek i ugn på samma gång som köttet tills de fått färg och mjuknat
Skrivet 2016-07-07 Klockan 13. 24. 21. Vi brukar alltid spara en lite bit av julskinkan och för ett tag sedan togs sista biten upp ur frysen för att användas i en god pastasås
Låt ändarna på rullen vara öppna så att köttsaft och fett kan rinna ut. 600g köttfärs + 300g fläskfärs (eller utgå ifrån 2 delar blandfärs + 1 del fläskfärs). 600g köttfärs + 300g fläskfärs (eller utgå ifrån 2 delar blandfärs + 1 del fläskfärs)