Ett nytt favoritbröd. De naturligt glutenfria frallorna har alla härliga bra egenskaper man vill ha i ett fullkornsbröd som man äter till vardags – högt näringsinnehåll, fiberrikt, lätt att baka, segt och saftigt och fullt av smak
En känsla som sa ”baka bröd Elin, BAKA” så jag var bara tvungen. På vardagskvällar orkar jag inte hålla på med några jäsningsprocesser så därför ville jag ha ett bröd utan jäst
Snitta och strö lite mjöl över brödet och ställ in långt ner i ugnen i ca 60 min. 30 min Snitta och strö lite mjöl över brödet och ställ in långt ner i ugnen i ca
För att få ett lite grövre bröd så hade jag i grovt rågmjöl, grahamsmjöl och linfrön. Brödet smakade supergott (rostat) med lite smör och en skiva lagrad ost på toppen
Det här lättbakade frukostbrödet måste ni bara testa för det är verkligen supergott . Det här lättbakade frukostbrödet måste ni bara testa för det är verkligen supergott
Jag och mamma gjorde scones i helgen men då hade jag både havregryn och filmjölk i. Havregryn är det inte alla som tål och därför bytte jag ut det till boveteflingor och ersatte filmjölken med iMat till dagens scones
Scones är ett utmärkt sätt att starta dagen med. Eller för att få upp energinivån som mellanmål. Och då pratar jag givetvis inte om de vetefyllda varianterna som mest bara är tomma kalorier, utan om härliga glutenfria bananscones med havre
Tunnbröd är enkla att laga då de inte innehåller jäst och således inte behöver jäsa. De här bröden kan man bra göra till frukost på helgen då man har mera tid att fixa frukost