Pajskal, ca 20 cm. 2 dl förvällda kantareller. 2 rejäla skivor chèvre. 3 ägg. 2 dl mjölk eller grädde. Fördela svampen jämt i pajskalet och smula över osten
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris Gratäng 1 tsk olja ca 500 g nötfärs 40 g taco kryddmix 390 g pastasås vitlök 1 dl vatten 340 g majskorn 3 tomater 2 dl taco crème fraiche Grönsaker 1 rödlök 1/2 gurka Lägg till i inköpslistan
Det här brödet kom till i Rossön efter att vi ätit grahamsgröt till frukost en sån där underbar helgmorgon som man får när man är omgiven av nära och kära
Som ni kanske har märkt så svämmar inte bloggen över av recept på julmat direkt. Detta beror på att vi, i likhet med de flesta andra, är ganska konservativa med vad som hamnar på julbordet, och vi är nöjda med att fortsätta äta den julmat som vi brukar äta