Gör såhär. Blanda ägg och socker, vispa tills du får en vit, fluffig massa. Blanda ner övriga ingredienser till kakan och vispa tills du får en slät smet
Denna kola smörkrämen är så bra tycker jag. Även god måste jag tillägga. En viktig sak att tänka på för att få fram den här fluffiga och glansiga smörkräm är att vispa, vispa och åter vispa
Du gör den i en långpanna och den blir ganska hög så man kan skära mindre bitar. Silviakaka är gott och jag har nu hittat ett recept som passar mig perfekt
(X-tra bild HÄR >>) Ingår SJÄLVKLART i EDITHS BÄSTA >>. Gör så här. Gör så här. Rör lite då och då. Stelnar den och går att rulla till en kula är smeten färdigkokt
En kollega bjöd på fredagsfika innan semstern och det var just silviakaka. Jag tog receptet och bakade denna till några som firade min födelsedag i förskott och den var väldigt uppskattad