Vego

Vego

Auberginerullar med fetaost i tomatsås och sallad

Auberginerullar med fetaost i tomatsås och sallad

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Auberginerullar 1 st aubergine 1 st bakplåtspapper 1 krm salt 1 krm svartpeppar 0,5 msk olivolja 0,5 kruka(or) färsk basilika 150 gram fetaost Tomatsås 0,5 st gul lök 2 klyfta(or) vitlök 0,5 msk olivolja 0,5 tsk torkad basilika 2 msk tomatpuré 1 tsk balsamvinäger 390 gram krossade tomater 1 tsk honung 2 tsk grönsaksbuljong 1 krm salt 1 krm svartpeppar 0,5 kruka(or) färsk basilika Tillbehör 65 gram ruccola 1 st tomat(er) Köp receptet Näringsvärde Kcal
Rotfruktsgratäng med svamptäcke

Rotfruktsgratäng med svamptäcke

Ingredienser Portioner. 6-8 bufféportioner 1 gul lök 400 g potatis 300 g morötter 300 g palsternacka 4 msk rapsolja 5 dl havregrädde 2 tsk torkad timjan salt nymald svartpeppar Svamptäcke 500 g blandad svamp (t ex
Risotto med skogschampinjoner

Risotto med skogschampinjoner

Ingredienser Portioner. 4 3 schalottenlökar 1 vitlöksklyfta 9 dl svampbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 msk olivolja 3 dl carnaroli- eller arborioris 2 dl vitt vin eller matlagningsvin 250 g kastanjechampinjoner 3 msk smör 2 dl riven parmesanost salt och nymalen svartpeppar ruccola till servering Lägg till i inköpslistan