Denna sallad nästan garanterar icke brysselkåls fantaster att bli fanatiska brysselkåls älskare. 4 portioner500 g färsk eller fryst brysselkål1/2 rödlök1 dl sötmandel2 msk smör150 g fetaostSkala och skiva rödlöken tunt
. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar. Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig sallad med bacon och brysselkål, kan jag rekommendera
Den här grytan var kanongod och väldigt enkel att laga. Till detta recept använde jag en linssort som heter 'Små linser', men de går att ersätta med gröna linser
Forma biffar och stek dem gyllenbruna i rikligt med matfett. Den här måndagen tänkte jag bjuda er på några riktigt goda vegobiffar, som för övrigt förgyller vilken dag som helst i veckan
Det är faktiskt min favoritmat till lunch eller middag. Servera med tex sallad på gurka, grön salladsblandning, tomater och avokado och majonnäsdressing