Lägg kycklingfiléer, paprika, oskalade vitlöksklyftor och örter i en smord långpanna. 14 kycklingbröstfiléer, gärna med skinn. Vänd på kycklingen och blanda om grönsakerna 2 gånger under tiden. Kycklingen är färdigstekt vid cirka 70 grader innertemperatur, använd gärna stektermometer
4 Grönsaker 800 g frysta potatisklyftor 250 g broccoli 1 msk olja salt svartpeppar Gryta 1 gul lök 250 g champinjoner 4 kycklingfiléer 2 msk smör 250 ml färdig sås (gärna favoritsås med smak av solmogna tomater) 2 1/2 dl vispgrädde Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Bryn kycklingen runt om i en stekpanna med smör. Lägg kyckling och lök i en ugnsfast form. Tärna tomaten och strimla basilikan och strö över kycklingen
Kombinationen kyckling och skinka blir fantastiskt god. Förra året åt vi denna Herrgårdskyckling med en sallad och i år kokade jag blomkål till, båda alternativen var väldigt goda
Skeda såsen över kycklingen i formen. 8 kycklinglårfiléer med skinn. 13 dl utspädd kycklingbuljong. Fräs kycklingen på medelvärme tills den får lite färg runtom, i cirka 5 minuter
Strimla och stek kycklingfiléerna, alternativt dela den grillade kycklingen i mindre bitar. Skär paprikan i mindre bitar och låt den fräsa med kycklingfiléerna
Idag blir det kycklingförslag. Här hemma äter vi ganska mycket kyckling då det är ett protein som dels går hem hos alla i familjen, stora som små, och dels för att variationsmöjligheterna på pippin är mer eller mindre oändliga
Stek kycklingen runt om tills den fått fin färg i stekpanna med smör. Lägg på kycklingen och häll på resten av såsen och strö över parmesanost och basilika
Salta och peppra och bryn kycklingbitarna runt om i en stekpanna med smör. Lägg över kycklingen i en gryta och tillsätt crème fraiche, vatten, fond och senap
Skär kycklingfiléerna i strimlor. Woka kyckling och vitlök ett par minuter under ständig rörelse. Woka grönsakerna tillsammans med kycklingstrimlorna ett par minuter
Bena ur kycklingen och skär i bitar. Lägg kycklingköttet i en smord ugnsfast form. Skala och dela bananen på tvären och sedan på längden och lägg ovanpå kycklingen