De här källarfranskorna behöver bara jäsa en gång, vilket gör att de kan bakas samma morgon de ska ätas ifall man är uppe tidigt och inte avlider av hunger
God morgon,. Tänk att i morse var jag inte sugen på pannkakor så det fick bli tekakor istället. Mmm, varma tekakor med ost, smör och marmelad Du hittar receptet nedan
Bröd,. Bröd,. Bröd,. Bröd,. 25 g jäst blå för matbröd. 1 msk brödkryddor. 25 g jäst blå för matbröd. 1 msk brödkryddor. 25 g jäst blå för matbröd. 1 msk brödkryddor. 25 g jäst blå för matbröd. 1 msk brödkryddor
Lägg bröden på plåtar med bakplåtspapper. Låt dem svalna utan bakduk så att brödskorpan blir knaprig. Grädda bröden direkt, mitt i ugnen i ca 9 minuter
1 bröd. Forma degen till en limpa och lägg den i en brödform, 1½ l, klädd med bakplåtspapper. 1 bröd. Forma degen till en limpa och lägg den i en brödform, 1½ l, klädd med bakplåtspapper
Tillsätt resten av degvätskan, salt, sirap, brödkryddor och nästan allt mjöl. 2-3 msk brödsirap eller ljus sirap. 1 msk brödkryddor. 2-3 msk brödsirap eller ljus sirap. 1 msk brödkryddor
Skulle man kunna leva på bara en sak då skulle jag lätt välja hembakat bröd. Idag bakade jag dessa otroligt goda ”polarbröd” och jag njöt verkligen av varje tugga