Den baconlindade 80-tals klassikern, här fylld med ädelost och ädelostsås till. Har du ingen aning om vad ni ska äta under den långa helgen så är detta ett vansinnigt gott alternativ
Källa. Josephine SörensenPortioner. 4Ingredienser. 1 paket fläskfilé, ca 500-600 g1 paket Kvibille Gräddädelost2 dl grädde1,5 msk tomatpuréSmör till stekningSalt och pepparGör så här
Vinter är frusen vithet med inslag av juligt rött och grönt. I alla fall för mig. Dessutom alldeles för mörka dagar, Bambiövningar på hal is - trots rejäla dubbar - influensa och rödfrusen nästipp
En trevlig kväll med våra vänner hade vi igår. De åkte hem för en liten stund sedan efter att vi käkat frukost och tittat på filmen Kvarteret Skatan reser till Laholm -riktigt rolig film
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i mjöl, siktad kakao och bakpulver. Vänd ner blandningen i smeten. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna, 30x40 cm
Jag hade skrivit ett helt annat inlägg tills idag, men efter att ha bakat denna goda och saftiga päronkaka kände jag bara att denna måste få komma med idag