Ett berg av kött, mmmmmmm. När köttet gått klart i ugnen, lägg genast ner det i påsen. När min mamma bjuder på buffé finns den här fläskfilén allt som oftast med, och det är alltid den som tar slut först på bordet
Conny tycker att jag ska fortsätta min julkavalkad med julgodis, vilket har varit lite av min specialitet, men jag tycker att det blir lite mycket sötsaker på en gång, så jag kommer att tipsa om lite julmat först, jag börjar med köttbullar
Köttbullar i ugn - Smidigt sätt att göra många köttbullar som sedan kan frysas ned. Man kan även blanda ner några msk potatismjöl i smeten så att köttbullarna släpper mindre vätska)
Lägg in det frysta köttet i ugnen på 80 grader. När köttet är tinat sätt in en termometer och kör tills köttet har en innetemperatur på 67 grader. När köttet är klart läggs det i lagen och får ligga där i ca 5 timmar, det måste täckas. Lagen är anpassad till en köttbit på ca 1 kg
Putsa köttet från senor. Banka sedan ut köttet till tunna skivor. Jag har ingen kötthammare så jag använder baksidan av min kockkniv det tar lite tid men det är det värt
Och mina vänner, det här var till och med godare än pulled pork. En riktig höjdare var att lägga det dragna köttet på pizza och servera som en förfinad kebabpizza