Mat - Ostrecept

Mat - Ostrecept

Varm brietårta med honungsvalnötter och färska fikon

Varm brietårta med honungsvalnötter och färska fikon

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st brieost , en hel tårta 1 msk smör 50 gram valnötter 4 msk honung , flytande 1 st fikon Köp receptet
Chèvretoast med valnötter och honung

Chèvretoast med valnötter och honung

200 g getost 4 skivor formfranska 2 msk honung, flytande 1 rödlök 1 ask körsbärstomater 1 förp salladsmix 1 msk olivolja 0,5 msk balsamvinäger 50 g valnötter flingsalt svartpeppar, nymalen
Körözött - Keso med ungersk smak

Körözött - Keso med ungersk smak

2 hg keso. 11 klick smör. 11 tsk paprikapulver. 11 liten finhackad hackad lök. 11 nypa salt. 11 nypa mald kummin (efter tycke och smak)
Hemgjord färskost à la Provence

Hemgjord färskost à la Provence

11 msk Provensalsk kryddblandning, herbes de Provence - ProvencaleHäll yoghurt i ett kaffefilter (fyll upp lite i taget tills filen är slut) och låt stå och rinna av i minst 4 timmar eller över natten
Hemgjord färskost

Hemgjord färskost

20 1 l filmjölk 3 dl gräddfil Smaksättning 10 soltorkade tomater 5 urkärnade, svarta oliver 5 urkärnade gröna oliver 1 kruka basilika 2 pressade vitlöksklyftor salt och peppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken