Mat - Deserter

Mat - Deserter

Varm brietårta med honungsvalnötter och färska fikon

Varm brietårta med honungsvalnötter och färska fikon

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st brieost , en hel tårta 1 msk smör 50 gram valnötter 4 msk honung , flytande 1 st fikon Köp receptet
Sockerstekta äpplen med havregryn

Sockerstekta äpplen med havregryn

- Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Bryggkaffe 12. - Rabatt Lavazza 340 g Mer info Ladda kupong
Himmelsk äppeltosca

Himmelsk äppeltosca

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser 100 gram smör 2 st ägg 1,5 dl strösocker 1,25 dl vetemjöl 2 tsk vaniljsocker 2 st äpplen , skalade och urkärnade 1 tsk kanel Glasyr 50 gram smör 0,75 dl strösocker 50 gram mandel , Flagad 1 msk vetemjöl 1 msk mjölk Köp receptet
Äppelkaka med vallmofrön

Äppelkaka med vallmofrön

2 ägg 250 ml vetemjöl, fint 125 ml strösocker 1 msk vanillinsocker 1 dl yoghurt 1 msk malen kanel 1 tsk bakpulver 65 ml olja (eller smör) 2 äpplen, rivna 0,5 dl vallmofrö, malet
Cheesecake på kvarg

Cheesecake på kvarg

Botten. 11,5 dl digestivekex. 175 g smält smör. 11 msk farinsocker. 1Fyllning. 1250 g kvarg. 11 dl grädde. 11 tsk vaniljsocker
Bärkvarg - Rahka

Bärkvarg - Rahka

kvarg. 1vispgrädde. 1socker. 1vaniljsocker. 1inhemska bär (färska eller frysta jordgubbar, blåbär eller hallon)1
smorn

smorn

Pärongalette med Chèvre

Pärongalette med Chèvre

Dela smöret i mindre bitar och lägg det i en matberedare. 12-3 päron. 220 g smör. 14 1/2 dl vetemjöl. 12 msk Dansukker Florsocker