Helg - Jul

Helg - Jul

Skärgårdssill med stenbitsrom och dill

Skärgårdssill med stenbitsrom och dill

10 2 förp 5-minuters inläggningssill (à 420 g) 2 dl majonnäs 3 dl gräddfil 1 dl finskuren gräslök 1 dl finskuren dill 2 burkar röd stenbitsrom (à 80 g) 1 msk färskpressad citronjuice 1 krm salt 1 krm peppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken. Kupongen är laddad Kryddkvarnar 10 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
Gubbröra à la Per Morberg

Gubbröra à la Per Morberg

4 ägg, hårdkokta 1 rödlök 1 knippe örter (dill, persilja och gräslök) 1,5 förp Grebbestads ansjovis (à 170 g) 1 rå äggula 1 tsk dijonsenap lite av ansjovisspadet salt peppar
Varm brietårta med honungsvalnötter och färska fikon

Varm brietårta med honungsvalnötter och färska fikon

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st brieost , en hel tårta 1 msk smör 50 gram valnötter 4 msk honung , flytande 1 st fikon Köp receptet
Brända mandlar – recept

Brända mandlar – recept

Rosta mandlarna i en torr varm stekpanna. Koka upp socker och vatten i en kastrull. Tillsätt mandlarna och koka tills det börjar knäppa i mandlarna och det sockrar sig
Skärgårdssill med pepparrot

Skärgårdssill med pepparrot

5-minuterssill. 1crème fraiche. 1gräslök, strimlad. 1stenbitsrom. 1ekologisk citron, det rivna skalet. 1riven pepparrot
Skärgårdssill – recept

Skärgårdssill – recept

2 pkt 5-minuters inläggningssill (à 420 g). 2 pkt 5-minuters inläggningssill (à 420 g)
Klassisk Janssons Frestelse

Klassisk Janssons Frestelse

3-4 dl vispgrädde. Slå över stanningen – det ska inte täcka potatisen utan finnas kvar cirka 1-2 centimeter kvar uppåt. Har du varmluftsugn bör temperaturen ligga på cirka 180-200°C