Meringue. History, origins and recipes that see it as the protagonistwww.gamberorossointernational.com
Chokladkakor med salted caramel kolasås 200. 00 g mörk choklad. 175. 00 g smör. 12. 50 dl brunt farin strö www.falksalt.se
Strudel med vallmofrön, marsipan och mandlar mjöl. 1smält smör. 1mörk öl. 1florsocker. 1salt. 1vallmofrön för dekoration. 1vallmofrön (malda). 1mjölk. 1marsipan Svt
Makowiec – polsk vallmokaka Deg. 4 tsk torrjäst 1 msk strösocker 0,5 krm salt 2,4 dl mjölk, varm 7,2 dl vetemjöl 1 ägg 1 äggula 4 tsk vaniljextrakt 4 msk smör, smält www.koket.se
Maränger av äggula 3 ,st äggulor. 11 msk vatten. 14 dl florsocker. 11/4 ´tsk Hjorthornssalt. 11 ´tsk vaniljsocker150 grader i 20 min www.baka.se