Bakning - Brownies/mjuka kakor

Bakning - Brownies/mjuka kakor

Himmelsk äppeltosca

Himmelsk äppeltosca

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser 100 gram smör 2 st ägg 1,5 dl strösocker 1,25 dl vetemjöl 2 tsk vaniljsocker 2 st äpplen , skalade och urkärnade 1 tsk kanel Glasyr 50 gram smör 0,75 dl strösocker 50 gram mandel , Flagad 1 msk vetemjöl 1 msk mjölk Köp receptet
Äppelkaka med vallmofrön

Äppelkaka med vallmofrön

2 ägg 250 ml vetemjöl, fint 125 ml strösocker 1 msk vanillinsocker 1 dl yoghurt 1 msk malen kanel 1 tsk bakpulver 65 ml olja (eller smör) 2 äpplen, rivna 0,5 dl vallmofrö, malet
Makowiec – polsk vallmokaka

Makowiec – polsk vallmokaka

Deg. 4 tsk torrjäst 1 msk strösocker 0,5 krm salt 2,4 dl mjölk, varm 7,2 dl vetemjöl 1 ägg 1 äggula 4 tsk vaniljextrakt 4 msk smör, smält
Äppeltosca

Äppeltosca

Häll den varma toscasmeten över kakan och ställ in den i ugnen igen på 200 grader i 8-10 minuter. 8-10 minuter
smorn

smorn

Semmelkladdkaka

Semmelkladdkaka

150 g smör. 1100 g mandelmassa. 12 tsk kardemummakärnor. 12 ½ dl strösocker. 13 ägg. 12 ½ dl Kungsörnen Ekologiskt Vetemjöl