Bakning - Bullar

Bakning - Bullar

Croissant aux amandes

Croissant aux amandes

12 trötta croissanter. 1Mandelcrème150 g strösocker 150 g mandelmjöl 150 g smör, rumstempererat 150 g ägg [3 st] 20 g vetemjöl
Vanilj- och toscabullar

Vanilj- och toscabullar

Mandel- och vaniljfyllning. Kavla ut degen så den blir 3-4 mm tjock. Dela rullen i 30 bitar och lägg i pappersformar på en plåt, plasta eller ta en bakduk över och låt vila i 60-90 minuter. Fördela toscan på bullarna när dom jäst klart och grädda mitt i ugnen i 11-13 minuter eller tills toscan och bullen fått fin färg
Vaniljgifflar

Vaniljgifflar

Fördeg15 g rörsocker, strö 25 g jäst 125 g mjölk 190 g vetemjöl. 1Deg30 g rörsocker, strö 45 g äggula (3 ägg) 250 g vetemjöl 65 g smör, rumstempererat 100 g mjölk