Kakor

Kakor

  • 7 Recept
Leilas banankaka

Leilas banankaka

Leilas banankakaSätt ugnen på 175 grader, varmluft. Vispa strösocker, florsocker och smör poröst och krämigt

Leilas saffransskorpor

Det går inte en kväll utan att jag är där i kakburken och norpar åt mig en skorpa. Men det är ju så gott
Pepparkakor

Pepparkakor

Ingredienser Portioner. ca 125 st 2 1/2 dl brun farin 3/4 dl ljus sirap 3/4 dl vatten 150 g smör eller margarin 1 msk malen kanel 1 msk malen ingefära 1 tsk malna kryddnejlikor ca 6 dl vetemjöl ( extra till utbakning, 6 dl motsvarar ca 360 g) 1 1/2 tsk bikarbonat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Milda Culinesse 25 % rabatt Milda 500 ml Mer info Ladda kupong
Pepparkaksdeg – klassiskt recept

Pepparkaksdeg – klassiskt recept

Passa noga – pepparkakor bränns lätt. Blanda väl, lägg i olika spritspåsar och dekorera pepparkakorna med kristyren
Cookies in a jar – den perfekta presenten

Cookies in a jar – den perfekta presenten

Nästan alla gillar ju kakor, eller hur. Idéen med det hela är att man samlar alla torra ingredienser i en burk och så skickar med en beskrivning till mottagaren som då kan baka goda kakor endast genom att tillsätta smör och ägg
Nutella Cookies

Nutella Cookies

Dessa kakor är farligt goda, när man väl har smakat är det svårt att sluta äta. Det som gör dom här kakorna sådär extra goda är att man fryser in små bollar av nutella som man sedan lägger i mitten av degen innan den ska in i ugnen så när man sen tar ut kakorna så har nutella runnit ut i hela kakorna och det är sådär kletiga och goda
Banankaka

Banankaka

75 g Arla® Svenskt Smör. 1½ dl Arla® mjölk. 12 ägg. 12 dl strösocker. 12 mogna bananer. 11 tsk malen kanel. 13 dl vetemjöl