torsk

torsk

Fisk med curry och apelsin

Fisk med curry och apelsin

filé av kolja, torsk eller sej. 1. Skär bort alla småben på fisken och skär den i mindre bitar. Salta mycket lätt med ½ tsk salt
Ugnsbakad kolja och lök med brynt smörgräddsås

Ugnsbakad kolja och lök med brynt smörgräddsås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kolja 1 st rödlök(ar) 1 tsk olivolja 500 gram koljafilé 1 krm salt 1 krm svartpeppar 1 msk smör Sås 25 gram smör 2,5 dl vispgrädde 1 msk fiskfond 0,5 kruka(or) persilja 0,5 st citron(er) 1 krm salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 500 gram potatis(ar) 1 krm salt 0,5 st blomkål Köp receptet Näringsvärde Kcal
Torsk med pepparrot och skirat smör

Torsk med pepparrot och skirat smör

Tänk att något så enkelt som kokt/pocherad torsk med skirat smör och pepparrot kan bli så fascinerande smakmässigt