torsk

torsk

Rimmad torskfilé med räktopping, brynt smör och dillslungad delikatesspotatis

Rimmad torskfilé med räktopping, brynt smör och dillslungad delikatesspotatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Rimmad torskfilé 500 gram torskfilé 1,5 msk salt 2 tsk strösocker 5 dl vatten 0 svartpeppar 0 smör , till stekning Potatis 700 gram delikatesspotatis 0 salt 0,5 kruka(or) färsk dill 1 msk smör Räktopping 2 st ägg , kokta och grovhackade 240 gram handskalade räkor 0,25 st gurka , fint tärnad 0,5 kruka(or) färsk gräslök 1 msk riven pepparrot , 1-2 0 salt 0 svartpeppar Brynt smör 100 gram smör Tillbehör 0,25 kruka(or) färsk dill , 4 dillvippor 0,5 st citron(er) Köp receptet
Torsk med citronmajonnäs

Torsk med citronmajonnäs

4 Potatis 900 g fast potatis 3 morötter Majonnäs 1 ask färsk dill (à 20 g) 1/2 citron 1 1/2 dl majonnäs salt och peppar 250 g körsbärstomater Torsk ca 600 g torsk 1 msk olja Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Stekt torsk med romsås och gurka

Stekt torsk med romsås och gurka

4 900 g fast potatis Romsås 1 rödlök 2 dl smetana 75 g röd caviar salt och peppar Grönsaker 1 morot 1/2 gurka 1 citron 600 g torskfilé 2 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ugnsbakad torsk med citronsås

Ugnsbakad torsk med citronsås

Torsk. Börja med att rimma torsken. Lägg torsken i en ugnsform med bakplåtspapper. Strimla purjolök och lägg runt om torsken
Gunillas festfisk

Gunillas festfisk

Grundrecept1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Blanda ost och äggulor och bred över fisken. Häll på grädden. 3. Tillaga i ugn i 20 minuter
Knaperstekt torsk med ris och currysås

Knaperstekt torsk med ris och currysås

  600 g torskryggfilé. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen. Rör ihop såsen med smör, mjöl, mjölk och buljongtärning