omelett

omelett

Bondomelett

Bondomelett

150 g skinka, kassler, korv, kotlettbacon, grillad eller stekt kyckling. 2 medelstora kokta potatisar
Ugnsomelett med svampstuvning

Ugnsomelett med svampstuvning

4 ägg 1,5 dl grädde 1,5 dl vatten 0,5 tsk salt 1 krm vitpeppar 200 g champinjoner 1 tsk smör 1,5 dl grädde 0,5 tsk torkad timjan 1 klyfta vitlök salt malen svartpeppar
Omelet med svampe og ost

Omelet med svampe og ost

Skru ned til middelvarme og bag omeletten på panden, til æggemassen er næsten stivnet. Fold omeletten og server med et drys frisk timian
Omelett med räk- och dillstuvning

Omelett med räk- och dillstuvning

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 200 gram räkor , skalade, eller 500 g oskalade 8 st ägg 0,5 dl mjölk 2 dl vispgrädde 2 dl crème fraiche 1 kruka(or) dill 0,5 st citron(er) 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Köp receptet
Räkomelett

Räkomelett

Räkomelett är min mammas specialité. Och eftersom tiden går så fort, så står snart påsken framför dörren och då plockar jag fram min mors recept igen på denna goooooooda räkomelett

Ugnsomelett med svamp och potatis

Nu ska ni få tips på en riktigt enkel och billig vardagsrätt som nog de flesta kan svänga ihop på det som finns hemma i kylskåpet, nämligen en ugnsomelett
Herrgårdsfrittata

Herrgårdsfrittata

400 g potatis 1 msk olivolja 1 klyfta vitlök 1 rödlök 2 paprikor, gul och röd 1 tsk torkad timjan 1 tsk torkad oregano salt (efter smak) svartpeppar (efter smak) 6 ägg 1 dl vispgrädde 1 dl riven Herrgård (smakstyrka 3) 1 dl tärnad Herrgård (smakstyrka 3)
5:2 Svampomelett

5:2 Svampomelett

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st ägg 1 st äggvita(or) 1 msk vatten 1 salt 7 st champinjoner 0,5 tsk smör 0,5 st vitlöksklyfta(or) 0 st salt 0 st peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Grekisk bondomelett

Grekisk bondomelett

Då blir omeletten luftigare. Stek omeletten på medel- eller svag värme. För att få en krämigare omelett kan du snabbt sila äggen
Ugnsomelett med svampstuvning

Ugnsomelett med svampstuvning

Häll svampstuvningen över omeletten och strö på persilja. 1. 5 msk vetemjöl. 16 dl mjölk. 15 st ägg. 10. 5 tsk salt