järpar

järpar

  • 11 Recept
Oxjärpar med gräddsås och picklade vinbär

Oxjärpar med gräddsås och picklade vinbär

Oxjärpar. Forma till fina järpar och stek på medelvärme i smör, tills dom är klara i mitten. 1Oxjärpar500 g blandfärs 0,5 dl ströbröd 1 dl mjölk 1 ägg 2 msk dijonsenap 1 gul lök, riven lök salt och svartpeppar smör, till stekning
Persiljejärpar med gräddsås

Persiljejärpar med gräddsås

IngredienserPersilejärpar. Stekspadet från persiljejärparna alt. Stekspadet från persiljejärparna alt. 500 gram nötfärs1/2 dl finhackad persilja1-2 msk matlagningsgrädde1/4 riven lökSalt och pepparGräddsås
Persiljejärpar med skysås

Persiljejärpar med skysås

Forma färsen till små, avlånga järpar och lägg dem på ett smörpapper. Lägg tillbaks järparna och strö över lite persilja
Persiljejärpar med stekt delikatesspotatis

Persiljejärpar med stekt delikatesspotatis

Kött ⁄ ReceptPersiljejärpar med stekt delikatesspotatis. Persiljejärpar är ett sådant exempel. Jag blandade i rejält med persilja i järparna och resten av buketten åkte in i frysen där den håller läääänge