biffar malet

biffar malet

  • 82 Recept
Biff à la Lindström köttfärsbiff

Biff à la Lindström köttfärsbiff

Forma åtta köttfärsbiffar. Sila gärna skysåsen innan du häller den över biffarna vid servering. Stek biffarna i smör på medelgod värme ca 5 min på varje sida. En enkel skysås kan du göra genom att tillsätta lite extra smör i pannan efter du stekt biffarna, rör sedan ut någon msk mjöl i smöret och tillsätt 1,5 dl vatten
Färsbiff med stekt lök

Färsbiff med stekt lök

Forma små biffar av färsen och lägg dem på ett bakplåtspapper. Ta upp biffarna. Stek biffarna på medelvärme stekpanna med matfett, ca 3 minuter per sida
Biff à la Lindström på mitt vis – Recept

Biff à la Lindström på mitt vis – Recept

Forma biffar (jag använder ofta ett dl mått för att få samma. storlek på biffarna. Stek biffarna i smör på medelvärme till 71 graders innertemp
Pannbiff med lök

Pannbiff med lök

Forma ganska stora ovala biffar av färsen (blöt händerna i kallt vatten så går det lätt. Gör en sås på skyn från biffarna (från ugnsformen), grädde, mjölk, maizena, salt och vitpeppar, lite svartvinbärsgelé, en smula köttbuljongtärning och lite soja
BIFF MED LÖK ÄR ALLT ANNAT ÄN LÄBBIGT

BIFF MED LÖK ÄR ALLT ANNAT ÄN LÄBBIGT

Köttfärsbiffar. Forma till biffar. Bryn biffarna i smör och olivolja. Antingen steks biffarna klara i stekpannan, eller så kan de gå klara i ugnen
Pannbiff med karamelliserad lök.

Pannbiff med karamelliserad lök.

i en stekpanna - medel värme och stek biffarna ett par minuter på varje sida eller tills dem har fått en fin gyllenbrun yta
Femöring på hackebiff

Femöring på hackebiff

Forma fina biffar och stek dem i smöret. 1. Blanda samman alla ingredienser noga, krydda med salt och peppar
Pluras pannbiff med stekt lök och kokt potatis

Pluras pannbiff med stekt lök och kokt potatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Biffar 500 gram nötfärs 1 st ägg 1 dl ströbröd 1 dl mjölk 1 dl vatten 1,5 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 smör Skysås 1 del(ar) köttbuljongtärning , lite av en 1 tsk soja , japansk 2 dl vatten Tillbehör 1 kg potatis(ar) , 800 - 1000 g 1 st gul lök(ar) , skalad och skivad 1 st rödlök(ar) , skalad och skivad 1 lingonsylt Köp receptet Näringsvärde Kcal
Mannerströms pannbiff med lök

Mannerströms pannbiff med lök

Forma fyra stora pannbiffar och stek dem sakta i smör och lite olja tills de är knaprigt gyllenbruna, 4–5 minuter på varje sida
Pannbiff med löksky, Markus Aujalays recept

Pannbiff med löksky, Markus Aujalays recept

Nästa steg är pannbiffarna. Bryn löken i smör och olja under tiden du gör biffarna. För att få biffarna porösa och luftiga ska du inte blanda färsen för mycket
Bookmakertoast på köttfärsbiff med ugnsrostade potatishalvor

Bookmakertoast på köttfärsbiff med ugnsrostade potatishalvor

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Köttfärsbiffar 500 gram nötfärs 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 0 st smör 0 st olivolja Potatishalvor 1 kg potatis , fast sort 2 msk olivolja 1 flingsalt Tillbehör 4 skiva(or) bröd 0,5 ask blandad sallad 0,5 st rödlök(ar) 4 msk dijonsenap 4 st äggula(or) 4 msk riven pepparrot Köp receptet Näringsvärde Kcal