Forma åtta köttfärsbiffar. Sila gärna skysåsen innan du häller den över biffarna vid servering. Stek biffarna i smör på medelgod värme ca 5 min på varje sida. En enkel skysås kan du göra genom att tillsätta lite extra smör i pannan efter du stekt biffarna, rör sedan ut någon msk mjöl i smöret och tillsätt 1,5 dl vatten
Forma små biffar av färsen och lägg dem på ett bakplåtspapper. Ta upp biffarna. Stek biffarna på medelvärme stekpanna med matfett, ca 3 minuter per sida
Ta upp biffarna. Koka upp såsen och lägg ner biffarna. Forma färsen till 2 biffar per portion. Gör så här Blanda köttfärs, vitlök, chilisås och salt till en jämn färs
Forma ganska stora ovala biffar av färsen (blöt händerna i kallt vatten så går det lätt. Gör en sås på skyn från biffarna (från ugnsformen), grädde, mjölk, maizena, salt och vitpeppar, lite svartvinbärsgelé, en smula köttbuljongtärning och lite soja
Nästa steg är pannbiffarna. Bryn löken i smör och olja under tiden du gör biffarna. För att få biffarna porösa och luftiga ska du inte blanda färsen för mycket