Sätt ugnen på 175°C. Lägg torsken i en ugnssäker form. Krydda med salt och peppar. Tillaga torsken i ugen i ca 15 min eller till innertemperaturen är 56°C
Salta och peppra köttfärsen, blanda ner ett ägg och en hackad lök och blanda Forma till 8 st biffar Stek i ca 5-10 min tills de är genomstekta 8 st biffar
Köp en färdiggrillad kycklingklubba eller marinera en själv och stek i ugnen. Skiva gurka och tomat. Servera kycklingen och grönsakerna på ett fint fat
Köp en färdig pannbiff eller hamburgare i delikatessen i mataffären. Rör ihop en coleslaw. Riv vitkål fint och riv moroten på grövsta sidan av rivjärnet
Ingredienser ½ hackad gul lök 1 tärnad kokt potatis, 100 g 1 tsk smör/olja ½ grillad röd paprika, 60 g (finns på burk) 50 g tärnad feta, 3 % 2 ägg 2 äggvitor 3 msk vatten salt och peppar 2 msk hackad persilja Servera med
Stek torsken i smör, på medelvärme. Salta och peppra. Koka sparrisen al dente i lättsaltat vatten. Finhacka ägget och de skalade räkorna och blanda med dill