Dipsåserna varierar men vi har två favoriter, Nouc cham och Hoisin sesame ginger. Det här är så himla gott och fräscht och man kan variera innehållet precis som man vill, så därför blir det inget recept på den här rätten utan mera lite olika förslag på vad man kan ha i dom
Värm vattnet till fingervarmt, 37°C. Smula ner jästen i en degbunke som rymmer ca 3 liter. Häll över lite av den ljumma degvätskan och rör tills jästen löst sig helt
Söndag 26 februari 2017. Det må vara att det är fastlagssöndagen idag och ni egentligen är på jakt efter ett himla bra recept på semle- /fastlagsbullar men då ber vi er att klicka här så kommer ni till det receptet på ett vips
Pannkakor är verkligen en svensk klassiker. Visst, det finns pannkakor överallt (den amerikanska typen av pannkakor är ju sååå god, och bananplättarna man får i Asien är delikata…) men för mig är ändå de svenska pannkakorna ”de riktiga” på något sätt
Blanda alla ingredienser i en shaker och fyll den med is. Skaka tills drinken blivit kall och sila upp i ett isfyllt glas (förslagsvis ett Hurricane-glas)
Här är ett bra recept på en festlig och god middag med något så lyxigt som rostbiff av lamm. Lamm ska aldrig stekas alltför hårt, för då blir köttet torrt, segt och trist