Rensa och skölj ärterna. Låt dem ligga i blöt ca 12 timmar enligt anvisningarna på förpackningen. Koka upp ärterna i en gryta med nytt vatten och ta bort skaldelarna
Receptet tackar vi Jennies Mat och Bak för. I onsdags var det teori som gällde och både torsdag och fredag tillbringades i skolans lilla bageri där temat var småkakor
Ser mera invecklad ut en vad den egentligen är. Skålen är gjord på smördegsplattor. Och fyllningen kan kan bra göras i ordning i god tid och förvaras kylskåpskall
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Gott Nytt 2017. Som vanligt blev det lite stressigt i slutet på förra året och bloggen blev lite lidande, men jag hoppas ta igen det nu framöver
Mat i sommarstugan kan vara fantastiskt trevligt att förbereda. Man tar bilen till Blomlöfs rökeri och köper fiskburgare och lite rökta godsaker, fortsätter till Olas gårdsbutik i Bröms och handlar potatis