Imorse laddade vi vår Crock pot med en stor älgstek och en massa goda tillbehör. Den fick sedan ligga och gotta sig på låg temperatur och var färdiglagad lagom tills vi kom hem från jobbet
Denna Crock Pot. Så himla nöjd med den. Har ni ingen så köp. -) Det är verkligen superbra att kunna slänga in maten i den på morgonen och på eftermiddagen så har man himmelskt ljuvligt gott mört kött att äta
Även denna gång kom inspirationen som så ofta från Bon Appétit, närmare bestämt här. Vi skruvade så klart det hela ett halvt varv genom att anamma vår egen långlagningstradition, snarare än den metod som användes i inspirationsreceptet
4 portioner. 1 liten fläskytterfilé, ca 700-800 gram2 vitlöksklyftor2 msk Chipotle chilipulver1 dl Cream Fraiche2 dl grädde1 msk ljus maizenaredning1 tsk frusen finhackad röd chiliBroccolibuketter från 1 mellanstort broccolihuvudGrillkrydda, gärna med lite rökig smaksättningPutsa filén och skär sedan ett snitt längs hela